Weddingtour Tomival

Weddingtour Tomival

AZ ESKÜVŐI RENESZÁNSZ EMBER

Balogh-Horváth Judit esküvőszervező, szertartásvezető, dekoratőr

2022. december 14. - kalanyosceremonia

Balogh-Horváth Judit egy igazi reneszánsz ember. Folyamatosan képzi magát, tanul és nem fél megújulni. A korábbi munkásságát figyelve ez nem meglepő. A szépségipari, marketinges, kereskedelmi pályát követően, szívvel-lélekkel esküvői szolgálgatásokat nyújt, méghozzá nem is akárhogyan.            

untitled_masolas_3.jpeg

"Az esküvőzés mennyire gyerekbarát?
Annak nem mondható, de szerencsém volt ebben is. Egyrészt a férjem és az egész család támogatott abban, hogy elkezdhessem a vállalkozást és hogy kellő időt szentelhessek ennek.
Másrészt a járványidőszak is kellő homeoffice lehetőséget biztosított, így volt időm a szervezésekre, beszerzésekre, megálmodásokra. A rákészülés alatt nagyon erős marketinggel készítettem elő a következő szezont, ahol a vártnál több esküvőt szervezhettem, dekorálhattam...."

A TELJES INTERJÚ ITT OLVASHATÓ! KLIKKELJ!

„Az, hogy részese lehetek a párok legemlékezetesebb pillanatainak, olyan ajándék, amely lehetővé teszi számomra, hogy minden szenvedélyemet egyetlen helyen egyesítsem.”

balogh-horvath_judit_szertartartast_is_vezet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kalanyosceremonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4118002150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása