Weddingtour Tomival

Weddingtour Tomival

"A KOMMUNIKÁCIÓ A LÉNYEG, DE NEM CSAK VIRTUÁLISAN, HANEM ÉLŐSZÓBAN IS"

"Keddi Wedding" - interjúsorozat BOHÁCS RÓBERT - vőfély

2022. november 22. - kalanyosceremonia

A 2022-es Őszi Esküvő Kiállításon jártam a Hungexpon, ahol több mint 250 szolgálgató mutatkozott be a jövőbeni házasulandók és látogatók előtt. A szakma legnagyobbjai is jelen voltak, így Bohács Robival is egy jót beszélgettem, legutóbbi díjáról és jövőbeni terveiről.

untitled_1.jpeg

 

 

Attól függetlenül, hogy 20-25 éve csinálod a szakmát, lépést kell tartani a technikai, információs trendekkel, korszakokkal, vívmányokkal. 

Sok párral beszéltem a kiállításon, ill. sokkal leveleztem korábban is. Többnyire azt fogalmazzák meg, hogy nem merik lefoglalni a leendő helyszíneket. Ez persze érhető. Addig is azt javaslom nekik, hogy gyűjtsék már most össze azokat a szolgáltatókat, akik szimpatikusak számukra, állítsanak össze egy szolgáltatói listát és tavasszal, amikor már mindenki jól és tisztábban lát, mehetnek a véglegesítések, körtelefonok stb. A kommunikáció a lényeg, de nem csak virtuálisan, hanem élőszóban is.

 A TELJES INTERJÚ ITT OLVASHATÓ:

Blog (kalanyosceremonia.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://kalanyosceremonia.blog.hu/api/trackback/id/tr217979366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása